Az élelmiszerek vákuumozása a G21 vákuumdobozok
segítségével, sok előnnyel jár. Az alapanyagokat hosszabb ideig frissen
tarthatja, meghosszabbítja eltarthatóságukat anélkül, hogy elveszítené
állagukat, ízüket vagy illatukat. Pácoláshoz is használhatja a vákuumdobozt. A
dobozban keletkezett vákuumnak köszönhetően intenzívebb és hatékonyabb lesz a
pácolás.
Minőségi anyag, praktikus kialakítás, jó zárhatóság
Az élelmiszerek pácolására és tárolására szolgáló G21 vákuumdoboz
praktikus négyzet alakú, így könnyen tárolható. A doboz BPA mentes
műanyagból készült, nagyon tartós és ellenálló. Fontos
még a vákuumozásra szolgáló nyílással ellátott fedél, amely tökéletesen zár.

Milyen előnyei vannak a vákuumpácolásnak?
A vákuumban lévő nyomás miatt a hús pórusai jobban megnyílnak. Az aromák és
ízek sokkal mélyebbre jutnak, ezáltal markánsabb és finomabb ízekkel gazdagszik
az étel. Ezenkívül a pácolás ideje is lényegesen csökken. A vákuumban pácolt hús
finomabb, szaftosabb és lágyabb. Amennyiben a pácoláshoz G21 Nefrit vákuumozó
gépet használ, amely pácolás funkcióval rendelkezik(az ismételt nyomásváltozás
lehetővé teszi az intenzívebb pácolást), már az elő kóstolásnál értékelni fogja
a különbséget.
Könnyen használható, könnyen kezelhető
Az 1,4 literes G21 vákuumdoboz előnye az egyszerű használat és a könnyed
kezelés. Tegye bele az alapanyagot a tartályba, zárja le a fedelét és a
vákuumozó gép segítségével nyerje ki a levegőt a dobozból. Vákuumozás után,
zárja le a nyílást és tegye a gyümölcsökkel, zöldségekkel vagy egyéb ételekkel
megtöltött dobozt a hűtőszekrénybe. A hús vagy egyéb zöldség pácolása esetén
fontos jól bedörzsölni a pácot az ételbe.
A G21 vákuumtartály főbb előnyei
- Minőségi anyagból készült, BPA mentes
- Jól záródó tömítőfedél, nyílás a vákuumozáshoz
- Praktikus négyzet alakú, méretei 17 x 17 x 11 cm
Specifikációk
- Térfogat: 1,4 l
- Anyaga: műanyag
- Szín: átlátszó, zöld
- Méretek (Sz x Ma x Mé): 170 x 110 x 170 mm
- Súly: 0,4 kg
Csomag tartalma
- G21 vákuumdoboz 1,4 l
- Tömlő a levegő elszívásához