Blog

2019.11.08 12:45

Szőnyeg outlet a neten

Egy szőnyeg outletnél már csupán egyetlen jobb dolog van: egy szőnyeg outlet az interneten. Így ugyanis amellett, hogy kedvezményesen juthatsz hozzá álmaid szőnyegéhez, kis sem kell tenned a lábad otthonról. Egy kényelmes fotelben ülve végigböngészheted az akciós szőnyeg kínálatot, majd kiválaszthatod, ami a legjobban tetszik, és a szőnyeg házhoz jön. Nincs autókázás, sorban állás, idegeskedés, cipekedés.

szonyegdiszkont

2019.11.08 12:33

Fantasztikus szőnyeg akció

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy most 20, 30, vagy akár 40, sőt 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg álmaid szőnyegét? Remek lenne, igaz?

Biztos, hogy ha behunyod a szemed, ebben a pillanatban is megjelenik előtted a lakásodnak az a pontja, ahol igazán jól mutatna egy elegáns stílusú, modern, vagy egy pihe-puha shaggy szőnyeg. Esetleg éppen egy színes, vidám, meleg, biztonságot nyújtó gyerekszőnyeg kellene? Nos, bármilyen típusúra is lenne szükséged, a Szőnyegdiszkont.hu szőnyeg webáruház kínálatában minden kétséget kizáróan megtalálod, amit keresel.

szonyeg akciok

2019.11.08 11:48

A rongyszőnyeg örök darab, ez kétségtelen, mi több, olcsó szőnyeg kategóriában a legkelendőbb. Nem is furcsa, hiszen a rongyszőnyeg tényleg időtálló, jól bírja a strapát, és igazán nem egy kényes, szeszélyes darab. Elég, ha időnként bedobjuk a mosógépbe (illetve megóvjuk a házi kedvencek támadásától), és biztosak lehetünk benne, hogy hosszú-hosszú éveken át kiszolgál, sőt, otthonunk valódi dísze lesz.

Rongyszőnyeg a lakás bármely pontján

rongyszőnyeg

Ki ne szeretne esténként a nappaliban egy kellemes tapintású, meleg szőnyegen heverészve filmezni, vagy társasozni a családjával? Esetleg reggelente, az ágyból felkelve egy selymesen puha szőnyegre lépni elsőként? A shaggy szőnyegek, másnéven hosszú szálú, bozont szőnyegek tökéletes kombinációi a stílusnak és a kényelemnek. Bármilyen is legyen a lakásunk hangulata, a megfelelő shaggy szőnyeggel megteremthetjük a luxus érzetét.

A shaggy szőnyegek a ’80-as évek óta töretlenül alapdarabnak számítanak a stílusos nappalikban és hálószobákban. A népszerűség azóta is tart, hiszen egy ilyen típusú szőnyeg egy teljesen egyedi, egyszerre stílusosan retro és otthonosan modern hangulatot kölcsönöz szobáinknak. A shaggy szőnyegek, gyakorlatilag bármilyen színben elérhetőek, de számtalan különleges, 3D mintás darab közül is választhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

Mikor a gyerekek szobájának berendezéséről van szó, nem köthetünk kompromisszumot, hiszen rengeteg szempontnak kell megfelelnie a kiválasztott bútordaraboknak, és ezalól a gyerekszőnyeg sem kivétel. Kezdve a könnyű tisztíthatóságtól a vastagságon át a gyerekeknek tetsző mintáig sok mindent kell átgondolni, ha hosszú távra szeretnénk megtalálni a tökéletes gyerekszőnyeget.

Első a biztonság

Mikor a gyerekek még kicsik, sok időt töltenek játékkal a földön ülve, ezért fontos, hogy a gyerekszobában jól szigetelő, vastag szőnyeg legyen. Az épp járni tanulók számára is érdemes vastag és puha gyerekszőnyeget választani, ami a gyakori esés-kelés miatt a kellemes, meleg érzeten túl biztonságossabbá is teszi a terepet. Egy aranyos állatmintával nem tévedhetünk, rengeteg színes, állatfigurás szőnyeg közül választhatunk különböző méretekben.

Játszótér a szoba közepén

Egy autópályamintás gyerekszőnyeggel nagyon egyszerűen helyet biztosíthatunk a játéknak, de azoknak a gyerekeknek, akik szívesebben töltik idejüket kedvenc babáik társaságában, akár pink babaházat is berendezhetünk a szoba közepén egy babaház mintás gyerekszőnyeg segítségével. Az ilyen gyerekszőnyegek valódi beltéri játszóterek a kicsik számára, hamar elkezdik saját fantáziájuk szerint “belakni” a szőnyegen az utcákat és a szobákat, ami fejleszti képzelőerejüket. Az örökmozgók gyerekszobáját akár sportpályává is alakíthatjuk egy focipálya mintás gyerekszőnyeggel, melyet még kapukkal is kiegészíthetünk, ha van elég hely.