Kérdése van? 06204697678 

Kiszállítás országszerte már 990 Ft-tól. Részletek

Blog

Szőnyegtisztítás: filléres praktikák, amiket imádni fogsz

Egy jól megválasztott, szép, esztétikus szőnyeg könnyedén otthonunk dísze lehet, azonban ha nem gondozzuk, nem tisztítjuk rendszeresen, akkor eléggé kellemetlen látvány (az esetleges szagokról nem is beszélve). Ezért fontos, hogy rendszeresen szánjunk időt (és szánjuk rá magunkat) a szőnyegeink karbantartására. Ebből a bejegyzésből megismerheted a legegyszerűbb, legtakarékosabb otthoni szőnyegtisztító praktikákat!

5 érv a futószőnyeg mellett, amire nem is gondolnál

Ha futószőnyeg vásárlását tervezed, bizonyára számos különböző szempontot végiggondoltál már. Nyilván tudod, hogy nagyjából milyen színűt fogsz választani, és a méretekkel is tisztában vagy. A futószőnyegnek azonban van néhány nagyon is pozitív tulajdonsága, ami lehetséges, hogy eszedbe sem jutna. Ebben a bejegyzésben ezeket a pozitívumokat szedjük csokorba neked.

Mekkora szőnyeget válasszak?

Szőnyegvásárlás előtt kétségkívül ez az egyik legfontosabb kérdés, hiszen teljesen más a hangulata egy kisebb – és egy, az egész padlót beterítő szőnyegnek. Szeretnénk megkönnyíteni a számodra a megfelelő méret kiválasztását, ezért készítettünk egy rövid leírást arról, hogy melyik helyiségbe mekkora méretű szőnyeget érdemes választanod.

 

 

Szőnyeg outlet a neten

Egy szőnyeg outletnél már csupán egyetlen jobb dolog van: egy szőnyeg outlet az interneten. Így ugyanis amellett, hogy kedvezményesen juthatsz hozzá álmaid szőnyegéhez, kis sem kell tenned a lábad otthonról. Egy kényelmes fotelben ülve végigböngészheted az akciós szőnyeg kínálatot, majd kiválaszthatod, ami a legjobban tetszik, és a szőnyeg házhoz jön. Nincs autókázás, sorban állás, idegeskedés, cipekedés.

szonyegdiszkont

Fantasztikus szőnyeg akció

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy most 20, 30, vagy akár 40, sőt 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg álmaid szőnyegét? Remek lenne, igaz?

Biztos, hogy ha behunyod a szemed, ebben a pillanatban is megjelenik előtted a lakásodnak az a pontja, ahol igazán jól mutatna egy elegáns stílusú, modern, vagy egy pihe-puha shaggy szőnyeg. Esetleg éppen egy színes, vidám, meleg, biztonságot nyújtó gyerekszőnyeg kellene? Nos, bármilyen típusúra is lenne szükséged, a Szőnyegdiszkont.hu szőnyeg webáruház kínálatában minden kétséget kizáróan megtalálod, amit keresel.

szonyeg akciok

A rongyszőnyeg örök darab, ez kétségtelen, mi több, olcsó szőnyeg kategóriában a legkelendőbb. Nem is furcsa, hiszen a rongyszőnyeg tényleg időtálló, jól bírja a strapát, és igazán nem egy kényes, szeszélyes darab. Elég, ha időnként bedobjuk a mosógépbe (illetve megóvjuk a házi kedvencek támadásától), és biztosak lehetünk benne, hogy hosszú-hosszú éveken át kiszolgál, sőt, otthonunk valódi dísze lesz.

Rongyszőnyeg a lakás bármely pontján

rongyszőnyeg

Ki ne szeretne esténként a nappaliban egy kellemes tapintású, meleg szőnyegen heverészve filmezni, vagy társasozni a családjával? Esetleg reggelente, az ágyból felkelve egy selymesen puha szőnyegre lépni elsőként? A shaggy szőnyegek, másnéven hosszú szálú, bozont szőnyegek tökéletes kombinációi a stílusnak és a kényelemnek. Bármilyen is legyen a lakásunk hangulata, a megfelelő shaggy szőnyeggel megteremthetjük a luxus érzetét.

A shaggy szőnyegek a ’80-as évek óta töretlenül alapdarabnak számítanak a stílusos nappalikban és hálószobákban. A népszerűség azóta is tart, hiszen egy ilyen típusú szőnyeg egy teljesen egyedi, egyszerre stílusosan retro és otthonosan modern hangulatot kölcsönöz szobáinknak. A shaggy szőnyegek, gyakorlatilag bármilyen színben elérhetőek, de számtalan különleges, 3D mintás darab közül is választhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

Mikor a gyerekek szobájának berendezéséről van szó, nem köthetünk kompromisszumot, hiszen rengeteg szempontnak kell megfelelnie a kiválasztott bútordaraboknak, és ezalól a gyerekszőnyeg sem kivétel. Kezdve a könnyű tisztíthatóságtól a vastagságon át a gyerekeknek tetsző mintáig sok mindent kell átgondolni, ha hosszú távra szeretnénk megtalálni a tökéletes gyerekszőnyeget.

Első a biztonság

Mikor a gyerekek még kicsik, sok időt töltenek játékkal a földön ülve, ezért fontos, hogy a gyerekszobában jól szigetelő, vastag szőnyeg legyen. Az épp járni tanulók számára is érdemes vastag és puha gyerekszőnyeget választani, ami a gyakori esés-kelés miatt a kellemes, meleg érzeten túl biztonságossabbá is teszi a terepet. Egy aranyos állatmintával nem tévedhetünk, rengeteg színes, állatfigurás szőnyeg közül választhatunk különböző méretekben.

Játszótér a szoba közepén

Egy autópályamintás gyerekszőnyeggel nagyon egyszerűen helyet biztosíthatunk a játéknak, de azoknak a gyerekeknek, akik szívesebben töltik idejüket kedvenc babáik társaságában, akár pink babaházat is berendezhetünk a szoba közepén egy babaház mintás gyerekszőnyeg segítségével. Az ilyen gyerekszőnyegek valódi beltéri játszóterek a kicsik számára, hamar elkezdik saját fantáziájuk szerint “belakni” a szőnyegen az utcákat és a szobákat, ami fejleszti képzelőerejüket. Az örökmozgók gyerekszobáját akár sportpályává is alakíthatjuk egy focipálya mintás gyerekszőnyeggel, melyet még kapukkal is kiegészíthetünk, ha van elég hely.