Üdvözöljük webáruházunkban! Válogasson kedvére! Ha kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal!

Klasszikus szőnyegek

A klasszikus szőnyegek bár úgy tűnhet, hogy szinte egyformák, de rengeteg stílus létezik már a klasszikusok közt is. A klasszikus szőnyegek a régi időket idézik elő bennünk, így biztosan hatással vannak ránk. Ha azok közé tartozik, akik szeretik a régi, megörökölt bútorokat, akkor egy igényes klasszikus szőnyeg kiválóan kiegészítheti az összhatást. Az étkező, vagy nappali a legmegfelelőbb helye ennek a stílusnak. Webshopunkban széles választék és minőség várja, így biztosan megtalálja a lakásába legjobban passzoló klasszikus szőnyeget.

Milyen is a klasszikus szőnyeg?
A klasszikus szőnyeg egyike a legkedveltebb szőnyegtípusoknak, hiszen színes kivitelezése és változatos mintázatai miatt szinte minden otthonban tökéletes választásnak bizonyul. Az a tény, hogy a világszerte fennmaradt kastélyok és paloták szintén klasszikus szőnyegekkel vannak berendezve, tovább erősíti népszerűségét.
A klasszikus szőnyeg nem csupán kényelmi szempontból fontos, hanem a színeivel és mintázatával is. Ezáltal teszi teljessé az igényesen berendezett helyiségeket, legyen az nappali, hálószoba vagy vendégszoba.
Szőnyegeink általában poliészterből vagy polipropilénből készülnek, pamut vagy juta hátoldallal. A prémium kategóriás perzsaszőnyegek alapanyaga általában akril, amelyeket meghatározott színben és mintázatban állítanak elő.
A klasszikus szőnyeg hagyományos mintázata tökéletes bármilyen klasszikus otthonba, de a keleti stílusú enteriőrökben is kiválóan megállja a helyét. A változatos mintázatoknak köszönhetően egy jól megválasztott klasszikus szőnyeg akár modern lakásokban is izgalmas színfolt lehet, harmóniában az összhatással.
A számtalan klasszikus szőnyeg közül párat kiemelnénk kínálatunkból:
• A Sultan szőnyegek széles választékban kínálnak háttérbe húzott színeket kedvelők számára. A különböző méretben elérhető klasszikus Sultan szőnyegek ideálisak kisebb és nagyobb szobákba egyaránt, futószőnyeg formájában pedig folyosókra vagy lépcsőkre is tökéletes választást nyújtanak.
• A Tebriz szőnyegek kopott hatásukkal diszkrétebb megjelenést kölcsönöznek, miközben finom árnyalatokat és mintákat rejtenek.
• A Marrakesh szőnyegek harmonikus színpárosításokkal büszkélkednek.
A szőnyeg tisztításánál ügyeljen arra, hogy a foltot még frissen ki kell takarítani. A mindennapi tisztításhoz egy nedves rongy is elegendő lehet, és szükség esetén használhat szőnyegtisztító habot is.
A Szőnyegdiszkont klasszikus szőnyegeinek széles választéka elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabot.