Üdvözöljük webáruházunkban! Válogasson kedvére! Ha kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal!

Modern szőnyegek

A modern stílus nagyszerű és jól passzol a mai rohanó világunkba, hiszen egyszerű, praktikus és mégis mutatós. Egyre népszerűbbek a letisztult dolgok és az olyan törekvések, hogy kevesebb felesleges holmi és ingerszegényebb környezet vegyen körbe minket. Keresse meg otthona díszét modern szőnyeg kínálatunkban, ahol kapkodni fogja fejét a szebbnél-szebb darabok közt, hogy melyiket válassza! Rengeteg szín, minta és méret biztosítja a sokszínűséget!

Modern szőnyeg, modern lakásba
A modern lakások eseténben kulcsfontosságú szempont továbbra is az egyszerűség és a természetesség. Éppen ezért gyakran használnak fa és fém alapanyagokat, néha indusztriális jegyekkel. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az épület szerkezeti elemeit burkolatlanul hagyják: a fémcsövek, gerendák láthatóak, egyedi, mégis letisztult hangulatot teremtenek. A modern otthonokban az egyszerűség a jellemző, nincs helye a felesleges tárgyaknak sem, minden eszköznek meghatározott helye van, ahol a tervezett tárolók megkönnyítik az életet.
Milyen színek dominálnak a modern lakásokban?
A modern stílusú otthonokban általában semleges színeket alkalmaznak, időnként élénk árnyalatokkal kombinálva. A fekete, szürke, bézs színű felületekhez néha hozzáadhatunk egy csepp türkizt, sárgát, aranyat vagy pirosat, de ez inkább egyéni ízlés kérdése. Az ilyen stílusban berendezett otthonokat ideálisan kiegészíti egy egyszerű, modern szőnyeg, amely nemcsak praktikumot, hanem kényelmet is nyújt.
Modern szőnyeg trendek: Melyiket válassza?
Bár elsőre azt hihetnénk, hogy a modern szőnyegek csak egyszínű darabok, a valóságban számos trend áll rendelkezésre. Felélénkítheti otthona hangulatát klasszikusabb mintázatú modern szőnyeggel, vagy geometriai alakzatokkal díszített Emerald szőnyegekkel. A minta nélküli, puha darabok pedig a letisztultság híveinek ajánlottak, ha mégis szeretnének frissességet vinni a lakásba. A vintage stílus is helyet kap a modern szőnyegek körében.
A modern szőnyegek karbantartása
Ezeket a szőnyegeket általában gépek gyártják, így megfelelő gondossággal kell tisztán tartani. A porszívót alacsony fokozaton használva megőrizhetjük a szálak épségét. Makacs szennyeződések esetén szőnyegtisztító habot vagy gépi tisztítást is alkalmazhatunk, mivel ezek általában strapabíró darabok. Erős vegyszerek használatától azonban érdemes tartózkodni, mert még a magas minőségű szőnyegek is sérülhetnek a nem megfelelő kezeléstől.
Tekintse meg kínálatunkat, és válogasson kedvedvére a modern szőnyegeink között! Hogy maradjon ideje a fontosabb dolgokra, élvezze ki országos házhozszállítási szolgáltatásunkat, amely segítségével könnyedén hozzájuthat a kiválasztott modern szőnyeghez.