Kérdése van? 06204697678 

Kiszállítás országszerte már 990 Ft-tól. Részletek

Szűrés
Ár (Ft)
7 499 Ft - 9 300 Ft
Szín
Méret

KONYHAI SZŐNYEGEK

A konyha egy népszerű és gyakran használt helyisége a lakásnak, mert gyakran megfordulnak az éhes szájú családtagok benne.  A finom illatok és ízek itt születnek, így a konyhaszőnyeg hozzájárul, hogy a tevékenység közben ne fázzon fel, vagy csússzon el. Fontos, hogy a konyhai szőnyeg könnyen tisztítható legyen, mégis othonossá varázsolja a konyhát. A Szőnyegdiszkont kínálatában szereplő szőnyegek minden fontos szempontnak megfelelnek és kiváló minőségűek. Ne habozzon és válassza ki konyhája díszét nálunk!


11termék 111
11termék 111

Miért ne lehetne a konyhában is szőnyeg?
Sokan hezitálnak, hogy tegyenek-e a konyhába szőnyeget, mivel félnek, hogy gyorsan koszolódhat. Ugyanakkor ezt tekinthetjük előnynek is: a lehulló konyhai szennyeződéseket felfogja, így nem hordjuk át azokat a lakás más részeibe.
Mégis miért előnyös a konyhaszőnyeg?
Sokan szeretnek mezítláb járkálni otthonukban, például főzés közben is, ami potenciális veszélyt jelenthet a hideg burkolatok esetén. A konyhai szőnyeg nem csak a talpaknak nyújt védelmet a hidegtől, hanem megóvja a burkolatot a lehulló konyhai eszközök okozta sérülésektől, megelőzve a járólapok lepattanását.
A konyhai szőnyegek a törékeny tárgyak megmentői is lehetnek. Bár nincs pontos statisztika erről, biztosak lehetünk benne, hogy a konyhai szőnyegek használatának terjedésével nőtt azoknak a poharaknak a száma, amelyek túlélték a baleseteket! Emellett hangszigetelőként is funkcionálnak: a lepottyanó tárgyak kevésbé okoznak zajt az alsó szomszéd lakásában.
A praktikum mellett a konyhai szőnyegek kiválóan kiegészítik a helyiség stílusát is. A megfelelően kiválasztott szőnyeg keretet ad a konyhának, összehangolva az egész tér megjelenését. Különösen fontos szerepet játszik az amerikai konyhákban, ahol a szőnyegnek az otthon többi részének stílusával is harmonizálnia kell.
Milyen szempontok alapján érdemes konyhai szőnyeget választani?
• Az ár-érték arány fontos szempont, de a nálunk emiatt nem kell aggódnia
• A színét a konyhabútorhoz vagy a kiegészítőkhöz érdemes hangolni
• Fontolja meg a tisztíthatóságot, mivel a konyha a lakás egyik leginkább szennyeződésnek kitett területe. Mosható konyhai szőnyegeink ezért kiválóak.
• A megrendelés előtt érdemes méricskélni, hogy megfeleő méretű legyen
• Ne csússzon, tehát nehogy további veszélyforrás legyen. Kínálatunkban levő konyhai szőnyegek hátoldala gumis, így biztosan nem csúszkálnak majd.
Milyen konyhai szőnyegfajták vannak?
A mosható poliamid szőnyegek szintetikus anyagból készülnek, rugalmasak és tartósak. Ezek mosógépben is könnyen tisztíthatóak, így kiválóan megfelelnek konyhai használatra. A gumiszőnyeg jó választás lehet, mivel jól tapad, könnyen tisztítható, és hangszigetelőként is funkcionál.
A konyhai futószőnyeg praktikus, kisebb konyhákban is elfér, és számos mintában elérhető. A poliészter szőnyeg puha és tartós anyag, amely nem szívja be a nedvességet, így kevésbé hajlamos a gombák és baktériumok elszaporodására.
Tegye komfortosabbá konyháját!