Blog
2019.11.08 11:48

Kedvencünk, a rongyszőnyeg

A rongyszőnyeg örök darab, ez kétségtelen, mi több, olcsó szőnyeg kategóriában a legkelendőbb. Nem is furcsa, hiszen a rongyszőnyeg tényleg időtálló, jól bírja a strapát, és igazán nem egy kényes, szeszélyes darab. Elég, ha időnként bedobjuk a mosógépbe (illetve megóvjuk a házi kedvencek támadásától), és biztosak lehetünk benne, hogy hosszú-hosszú éveken át kiszolgál, sőt, otthonunk valódi dísze lesz.

Rongyszőnyeg a lakás bármely pontján

rongyszőnyeg

Az első és talán legfontosabb előnye, hogy szinte kivétel nélkül bármely helyiségben jól mutat, hovatovább, kifejezetten praktikus darab! Jó nedvszívó képességének köszönhetően például remek választás a fürdőszobába, folyosóra, vagy épp az előszobába. Nem gond, ha víz (vagy esetleg a cipőről lecsöpögő sár, vagy olvadt hó) éri, hiszen egy negyven fokos mosás képes ismét újjá varázsolni! Kiváló hőszigetelő tulajdonsága mellett erős tartásáért is kedveljük.

Milyen stílushoz illik?

Nem túlzás azt állítani, hogy bármilyen enteriőrbe beilleszthető, ha odafigyelünk a színek és az anyagok harmóniájára. Míg egy country, vagy egy provence-i stílusú lakás, ház, vagy nyaraló szinte könyörög egy vidékies, falusias hangulatú darabért; a rongyszőnyeg akkor is remek választás, ha otthonunk modern, loft, vagy minimál dizájnját szeretnénk kicsit puhábbá, lágyabbá varázsolni; barátságosabbá, otthonosabbá tenni.

rongyszőnyeg02

Bátran variáld a színeket!

Válassz egyszínűt, vagy akár többszínűt, mintásat! Keress olyat, ami illik a lakásban lévő egyéb kiegészítőkhöz, legyen az egy szép váza, képkeret, falióra, vagy bármilyen más dekorációs elem. Játssz a komplementer színekkel, engedd el a fantáziád, és meglátod, hogyan változik a lakásod a valódi otthonoddá!

Könnyen, gyorsan, olcsón

A szőnyeg webáruház megkönnyíti a vásárlást. Nem kell mást tenned, mint megmérni, hogy mekkora szőnyeget szeretnél, ezt követően pedig kiválasztod a számodra legideálisabbat, végül egy kattintással megrendeled, és hamarosan meg is érkezik hozzád. Az állandó szőnyeg akció lehetővé teszi, hogy jelentős kedvezménnyel vásárolj, így nem csak kényelmesen, de olcsón is juthatsz hozzá. A döntés a tiéd: modern szőnyeg, shaggy szőnyeg, vagy a klasszikus rongyszőnyeg az, ami leginkább illik hozzád? Látogass el webáruházunkba, és válogass kedvedre. Vigyél színt az otthonodba!